Грибна юшка з білих сушених грибів: покроковий рецепт

Грибна юшка з білих сушених грибів: покроковий рецепт
Грибна юшка з білих сушених грибів: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • 150 г сушених білих грибів;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • сіль, перець – за смаком;
  • зелена цибуля;
  • 100 г локшини.

Рецепт приготування грибної юшки:

  1. Гриби залити холодною водою – 3 л . Залишити на годину настоюватися.
  2. Гриби відцідити. Рідину зберегти.
  3. У каструлі розігріти рослинну олію. Додати подрібнену цибулю і моркву, перемішати та пасерувати на середньому вогні 10 хвилин, час від часу помішуючи. Додати подрібнені гриби та тушити ще 30 хв. Додати сіль та перець. Гриби не люблять інших спецій, які перебивають або поглинають їх неповторний аромат.
  4. Рідину після замочування грибів довести до кипіння, додати туди овочі з грибами, зменшити вогонь і варити на повільному вогні 30 хв.
  5. Вимкнути вогонь, додати зелену цибулю і накрити кришкою. Залишити на 10 хвилин, настоюватись.
  6. В окремій каструлі, у великій кількості киплячої води відварити макарони до готовності.
  7. Подавати грибну юшку гарячою, з невеликою кількістю макаронів або локшини, зі свіжою порцією зелені.
  8. Смачного ! 😉

    Грибна юшка з білих сушених грибів: покроковий рецепт
    Грибна юшка з білих сушених грибів: покроковий рецепт