Кабачкові рулетики з різними начинками: 5 рецептів з фото

Кабачкові рулетики з різними начинками: 5 рецептів з фото
Кабачкові рулетики з різними начинками: 5 рецептів з фото

На основі баклажана або кабачків господині люблять робити рулетики з різними начинками, які можуть бути холодними або гарячими, але завжди дуже смачними.



Пробуйте різні начинки – кабачки універсальні і невибагливі до наповнення.

1. Кабачкові рулетики з сиром сулугуні:

  • 2 кабачка;
  • 300 г сиру сулугуні;
  • олія для смаження
  • сіль за смаком
  1. Ріжемо кабачки на полоски, змащуємо олією, солимо, смажимо на розігрітій сковорідці.
  2. Сир ріжемо на скибочки, загортаємо кабачкові рулетики, заколюємо та ставимо у розігріту духовку перед подачею.
  3. Коли сир почне плавитись – подаємо до столу.

Кабачкові рулетики з сиром сулугуні

2. Кабачкові рулетики з сиром і часником: рецепт приготування

  • кабачки – 2 шт.;
  • м’який сир низької жирності – 240 г;
  • зелень – ложка;
  • часник зуб. – 2 шт.;
  • олія оливкова;
  • майонез – 2 ложки;
  • сіль – за смаком
  1. Помиті кабачки порізати уздовж, пластини розкласти на решітці, підсолити.
  2. Сир, роздавлений часник, зелень і майонез змішати.
  3. Кожну пластину кабачка змастити олією. Обсмажити.
  4. Розкласти товстим шаром начинку, загорнути, зафіксувати, якщо потрібно. Не запікати, на стіл закуску ставити холодною, посипавши зеленню.

Холодна закуска із кабачків

3. Кабачкові рулетики з морквою по-корейськи: рецепт

  • кабачки – 2  шт
  • домашній сир – 100 г
  • волоський горіх – 50 г
  • скибочки свіжого помідора – 50 г
  • кріп – 20 г
  • часник – 1 зубчик
  • сметана – 2 ст. л.
  • майонез – 3 ст. л.
  • морква по-корейськи – 100 г
  • свіжий помідор – 1 шт.
  1. Кабачки, тонко нарізані уздовж, обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Викладаємо на серветку і даємо охолонути.
  2. Готуємо начинку. Натираємо на тертці домашній сир, додаємо волоський горіх, скибочки свіжого помідора, рубаний кріп і трохи часнику.
  3. Заправляємо сметаною і майонезом. Ретельно перемішуємо і доводимо до смаку. На остиглі кабачки викладаємо начинку з сиру, додаємо моркву по-корейськи, приготовлену заздалегідь, і загортаємо рулети.
  4. Викладаємо на кільця свіжого помідора, посипаємо рубаною зеленню і подаємо до столу.

Кабачкові рулетики з морквою по-корейськи

4. Рулетики з кабачків з куркою: рецепт приготування

  • кабачки – 2-3 шт.;
  • куряче філе – 600 г;
  • зелень (петрушка, орегано) – пучок;
  • сир домашній– 200 г ;
  • олія рослинна;
  1. Кабачки добре обмити, нарізати уздовж пластинами близько 0,7-1 см завтовшки. Можна більш тонкими, але слідкуйте, щоб вони не рвалися. Підсмажити з двох сторін до м’якості.
  2. Розподілити курячу начинку по пластинах кабачків, залишивши вільний край в 5-10 див.
  3. Покласти ложку сиру. Все це посолити.
  4. Закрутити рулетики та заколоти зубочистками.
  5. Запікати в духовці близько 20 хвилин.

Рулетики з кабачків з куркою

5. Кабачкові рулетики з сиром та помідорами. Рецепт прииготування

  • Кабачки – 4 шт.
  • Сир – 200 г
  • Зелень кропу і петрушки – за смаком
  • Часник – за смаком
  • Помідори – 2 шт.
  • Рослинна олія
  • Сіль, перець – за смаком
  1. Наріж кабачок тонко вздовж, обсмаж на рослинній олії і посоли.
  2. Тепер необхідно зробити начинку- в миску поклади сир, видави часник, додай нарізану зелень, посоли, поперчи і гарненько перемішай.
  3. Наріж помідори тонкими скибочками.
  4. Коли всі складові готові, почни робити рулети. Намаж смужку кабачка начинкою, в середину поклади скибочку помідора і все це загорни.
  5. Готові рулети з кабачків виклади на блюдо і прикрась зеленню.

Кабачкові рулетики з сиром та помідором

Всі фото взято з інтернету.