Кабачки фаршировані у мультиварці

Якщо вам набридли прості кабачки і хочеться чогось нового, пропоную зробити фаршировані кабачки. Начинки можуть бути різноманітними: м”ясо,овочі, гриби, крупи, сир. Страва виходить легкою та при цьому ситною.



Інгредієнти:

  • кабачки середнього розміру 2-3 шт.
  • фарш 300г
  • 1 цибулина
  • сіль, перець

Для соусу:

  • томатна паста
  • сметана
  • спеції

Спосіб приготування:

  • Кабачки промити, порізати їх товщиною у 5 см та вийняти м”якоть з середини.
  • В блендері подрібнити цибулю, м”якоть із кабачків та додати цю суміш у фарш.Посолити, поперчити.
  • Приготувати соус, змішавши для цього невелику кількість сметани з томатною пастою та спеціями за смаком
  • Нафарширувати “чашечки” кабачків, викласти у каструлю, та залити соусом.
  • Тушити 30 хв., після чого ще запікати 15 хв. при температурі 60″.

hegB5GmZHQU

ymtjvdGRwr0

Приємного апетиту ! 🙂