Смачні та симпатичні котлети, які підійдуть і дітям і дорослим. Містять мінімальну кількість жиру і готуються в духовці, тому хороші і для дієтичного харчування.
Інгредієнти для приготування курячих котлет в духовці:
- Філе куряче – 700 г
- Молоко – 50 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кріп, петрушка – 30 г
- Перець солодкий червоний – 1 шт.
- Морква – 1-2 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Яйце – 1 шт.
Рецепт приготування курячих котлет:
- М’ясо подрібніть разом з цибулиною, щоб вийшов однорідний фарш. Додайте 50 мл молока.
- Моркву поріжте на кубики, протушіть 5 хвилин.
- Перець поріжте на кубики.
- Змішайте овочі та зелень із фаршем, додайте яйце, посоліть і поперчіть за смаком, ретельно перемішайте.
- Деко застелити папером для випічки, можна змастити олією. Вологими руками сформуйте котлети (беріть 1 ст.л. фаршу на одну котлету) і розкладіть їх на деко.
- Запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 20 хвилин. Ці котлети важливо не пересушити, слідкуйте.
Готові курячі котлети подавайте гарячими зі сметанним (йогуртовим) соусом. -
Приємного апетиту ! 😉