М’ясний хлібець в духовці. Як готувати?

М'ясний хлібець в духовці. Як готувати?
М'ясний хлібець в духовці. Як готувати?

Щоб не задаватись зажди питанням у магазині ” З чого зроблена ця ковбаса чи рулет??” пропоную смачний рецепт м’ясного хлібця, що дуже простий у приготуванні, та чудово підійде на бутерброд, або ж гарніром.



Рекомендації з приготування:

  • Для приготування обов’язково робіть фарш самі. Тоді хлібець вийде соковитим і набагато смачніше!
  • Хлібець можна робити з будь-якого м’яса: яловичини, свинини, курки, індички.
  • Також, можна робити у формі  рулетів, у які додавати начинку. Начинка для рулетів може бути найрізноманітнішою. Тут все залежить від вашої фантазії і бажання!
  • М’ясний хлібець (його ще називають “заєць”), або ж рулети,  можна подавати до столу як гарячими, так і холодними.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг м”ясного фаршу
  • 2 яйця
  • 1п. макарону “мівіна”
  • 3-4 ст.л. манки
  • сіль, перець за смаком
М'ясний хлібець в духовці. Як готувати?
М’ясний хлібець в духовці. Як готувати?

Рецепт приготування:

  1. Запарений вже 1 п. макарону “мівіна”, додаємо до фаршу (у мене мішаний). Туди ж, яйця, манку, та спеції. Все ретельно перемішуємо.
  2. Форму для запікання змащуєм олією, та викладаєм суміш.
  3. Ставимо у розігріту духовку до 180″ та залишаємо на 60 хв. Чекаємо!

Смачного! 😉

М'ясний хлібець в духовці. Як готувати?
М’ясний хлібець в духовці. Як готувати?