Малиновий пиріг. Готуємо!

Малиновий пиріг. Рецепт приготування
Малиновий пиріг. Рецепт приготування

Таку ягоду, як малина знає кожна людина, тому що від такої смакоти ніколи не відмовлялися ні діти, ні дорослі. А найголовніше, що малина не просто дуже смачна, але і володіє багатьма корисними властивостями. Цю ягоду використовують не тільки в кулінарії, але також малина чудово допомагає при багатьох простудних захворюваннях і звичайно ж з неї готують різні косметичні засоби. За традицією малину в основному використовують для приготування десертних страв, але також, з неї готують солодкі, пухнасті, соковиті і ароматні пироги.



Інгредієнти:

  • мука 1,5 ст.
  • маргарин 110 г
  • яйця – 2 шт.
  • сметана – 3 ст. л.
  • цукор – 150 г   + 1 ст.л. для посипання
  • розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • ванілін – 1 п.
  • малина – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Змішайте сметану з яйцями, цукром та маргарином. Все ретельно збийте. Додайте просіяну муку, розпушувач тіста, ванілін. Повинно вийти м’яке тісто.
  2. Форму (бажано роз’ємну) змастіть маслом та присипте мукою.
  3. Викладіть половину тіста, потім малину, зверху накрийте другою половиною тіста. Змастіть тісто білком, проколіть виделкою та присипте цукром. Або ж, викладіть зразу все тісто, зверху виложіть малину та присипте 1 ст. л. цукру.
  4. Випікати потрібно при температурі 180 º близько 40 хв.
  5. Приємного чаювання та хорошого настрою ! 😉