У вас абсолютно немає часу на приготування, а так хочеться чогось смачненького? Вихід є! Приготуйте пасту що може бути простіше?… Паста твердих сортів борошна з печерицями та ніжним вершковим соусом.
Інгредієнти:
- Паста з базиліком (@kolizhanka_sweets) – 300 г
- Гриби (печериці) – 200 г
- Олія оливкова
- Часник – 3 зуб.
- Вершки ( 23%) – 150 мл
- Сир вершковий – 50 г
- Сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Підготувати всі необхідні продукти. Поставити каструлю з водою на вогонь.
- Нарізати гриби скибочками. Обсмажити гриби на олії до золотистого кольору.
- В киплячу підсолену воду всипати пасту. Дуже важливо – не переварити!
- У сковороду з грибами додати подрібнений часник, обсмажити 1-2 хвилини. Влити вершки. Посолити.
- Пасту варити три хвилини, додати до вершково-грибного соусу. Перемішати.
- Додати тертий сир. Приємного апетиту ! 😉
-
Пасту із твердих сортів борошна ви можете за мовити у instagram, набравши в пошуку @kolizhanka_sweets. Є такі види:
- чорнило каракатиці
- базилік
- шпинат
- томат/червоний перець
- буряк/орегано
- класична
- шоколадна