Паста з печерицями у вершковому соусі. Рецепт приготування

Паста з печерицями у вершковому соусі. Рецепт приготування
Паста з печерицями у вершковому соусі. Рецепт приготування

У вас абсолютно немає часу на приготування, а так хочеться чогось смачненького? Вихід є! Приготуйте пасту що може бути простіше?… Паста твердих сортів борошна з печерицями та ніжним вершковим соусом.

Інгредієнти:

  • Паста з базиліком (@fresh_pasta_lviv) – 300 г
  • Гриби (печериці) – 200 г
  • Олія оливкова
  • Часник – 3 зуб.
  • Вершки ( 23%) – 150 мл
  • Сир вершковий – 50 г
  • Сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Підготувати всі необхідні продукти. Поставити каструлю з водою на вогонь.
  2. Нарізати гриби скибочками. Обсмажити гриби на олії до золотистого кольору.
  3. В киплячу підсолену воду всипати пасту. Дуже важливо – не переварити!
  4. У сковороду з грибами додати подрібнений часник, обсмажити 1-2 хвилини. Влити вершки. Посолити.
  5. Пасту варити три хвилини, додати до вершково-грибного соусу. Перемішати.
  6. Додати тертий сир. Приємного апетиту ! 😉
  7. Паста з печерицями у вершковому соусі. Рецепт приготування
    Паста з печерицями у вершковому соусі. Рецепт приготування

    Пасту із твердих сортів борошна ви можете за мовити у instagram, набравши в пошуку @fresh_pasta_lviv. Є такі види:

  • чорнило каракатиці
  • базилік
  • шпинат
  • томат/червоний перець
  • буряк/орегано
  • класична
  • шоколадна
Паста з твердих сортів борошна
Паста з твердих сортів борошна
Паста з твердих сортів борошна
Паста з твердих сортів борошна
Паста з твердих сортів борошна
Паста з твердих сортів борошна
Паста з твердих сортів борошна
Паста з твердих сортів борошна