Печені гарбузові оладки: рецепт приготування в духовці

Печені гарбузові оладки: рецепт приготування в духовці
Печені гарбузові оладки: рецепт приготування в духовці

Оладки з гарбуза – це рецепт в скарбничку всіх господинь. Це дуже смачна страва, яке, поза всякими сумнівами, порадує ваших домашніх.

Складові:

  • Гарбуз – 400 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Борошно – 1,5 склянки
  • Натуральний йогурт – 2 ст. л.
  • Сода – дрібка
  • Олія

Спосіб приготування:

  1. Деко застелити папером і змастити тонким шаром рослинного масла.
  2. Розігріти духовку до 180 градусів.
  3. Натерти гарбуз на тертці, злити зайвий сік.
  4. Додати до гарбуза яйця, йогурт, борошно, цукор і соду. Перемішати. Тісто має по консистенції нагадувати густу сметану.
  5. Викласти оладки ложкою на деко на деякій відстані один від одного.
  6. Запікати в духовці 15 хвилин. Потім перевернути оладки і залишити в духовці ще на 10 хвилин.
  7. Подавати до столу зі сметаною.