Печінкові оладки, рецепт

Печінкові оладки
Печінкові оладки

Печінка – це не тільки компонент для приготування різного виду страв, це ще й джерело життєво важливих речовин, для нашого організму. Готувати печінкові оладки або ж печінкові котлети можна із курячої, свинячої та яловичої печінки. Куряча печінка – делікатесний продукт, набагато ніжніше і корисніше, тому будемо саме із неї.  



Інгредієнти:

  • печінка куряча 500г
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 яйце
  • 3 ст.л. муки
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

Цибулю, моркву та печінку пропустити через м”ясорубку, або ж змішати все у блендері до однорідної маси. Додати яйце, муку та сіль за смаком. Консистенція повинна бути як на оладки. Викладати столовою ложку на розігріту сковорідку , обсмажувати на олії з обох сторін до готовності. Подавати печінкові оладки на стіл теплими з овочами та зеленню. Смачного! 🙂

Печінкові оладки
Печінкові оладки