Пиріг з грибами і капустою

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна (середнього розміру) – 1 шт.
  • печериці (свіжі) – 300 г.
  • цибуля зелена  – 150 г.
  • яйця курячі – 3 шт.
  • майонез – 250 г.
  • борошно – 1ст.
  • розпушувач – 1 пакетик
  • сіль – за смаком


Спосіб приготування:

Капусту тонко нашаткувати. Вийде досить значний обсяг, але в процесі приготування вона осяде . У капусту додати дрібно нарізану зелену цибулю і подрібнені, обсмажені гриби.

Яйця збити з сіллю, додати майонез, розпушувач, сіль і борошно. Все добре перемішати.

Форму для запікання змастити маслом.

1/3 частину тіста вилити у форму, зверху викласти начинку (розрівняти поверхню) і залити рештою тіста.

Випікати 45-50 хвилин при температурі 200 ° С до появи рум’яної скоринки.

Смачного!

b050b09d2d80bdc271a775f5b4639