Сирний суп з овочами

Суп має приємний сирно-вершковий смак, досить простий у приготуванні. Готується на бульйоні з плавленого сиру з овочами, прекрасно поєднується з грінками.



Інгредієнти:  

  • цвітна капуста-200г,
  • капуста брокколі – 200 грам,
  • картопля – 3 штуки,
  • 2 морквини,
  • 1 цибулина,
  • 1 стебло цибулі-порею,
  • плавлений сир – 200 грам,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Спосіб приготування:

Налити в каструлю два літри води, закип’ятити. Очистити картоплю, нарізати кубиками, моркву – тоненькими скибочками, цвітну капусту і брокколі розділити на маленькі качанчики. Дрібними колечками нарізати цибулю-порей.

Додавати овочі в бульйон потрібно в певному порядку. Покласти в киплячу воду картоплю, моркву і варити 10 хвилин. Потім додати цвітну капусту і через 5 хвилин покласти брокколі. Варити все разом 10 хвилин. Цвітна капуста і брокколі повинні стати м’якими. Покласти в киплячу воду нарізаний шматочками плавлений сирок,  добре розмішати до повного розчинення. Додати цибулю-порей, мелений перець, проварити суп ще 2 – 3 хвилини і вимкнути. Все, суп готовий, смачного ! 😉

20140611_171511