Сирники з родзинками, рецепт приготування

Сирники з родзинками, рецепт приготування
Сирники з родзинками, рецепт приготування

Сирники з родзинками виходять надзвичайно смачні, ароматні й прекрасно підходять у якості сніданку або десерту. Рецепти приготування сирників бувають найрізноманітніші, але всі рецепти грунтуються на сирі. Замість борошна, для панірування можна використовувати манну крупу. У деяких рецептах для приготування сирників змішують сир зі сметаною. Сирники можна подавати на стіл зі сметаною, з варенням, з вершками або різними сиропами.



Для приготування ароматних сирників з родзинками нам знадобиться:

  • 600 г сиру
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. борошна
  • 2-3 ст. л. цукру
  • 1 п. ванільного цукру
  • борошно для панірування
  • дрібка солі
  • ізюм за смаком

Готуємо:
Промиваємо родзинки кілька разів холодною водою і висушуємо на рушнику. Ретельно перемішуємо сир з яйцями, додаємо цукор, сіль, ванільний цукор і промитий і висушений ізюм. Потім додаємо борошно, добре перемішуємо до отримання однорідної маси без грудочок.

Ложкою викладаємо кульки приготованого тіста на плоске блюдо з просіяним борошном, обвалюємо з усіх боків в борошні, струшуємо і обсмажуємо на розігрітій олії з двох боків до рум’яного кольору. Готові сирники можна посипати цукровою пудрою для краси.

Смачного ! 😉

Сирники з родзинками, рецепт приготування
Сирники з родзинками, рецепт приготування