Сирники – улюблена страва нами із дитинства. Ніжні і смачні, та стануть відмінним десертом чи корисним сніданком для Вас!
Інгредієнти:
- сир – 500 г,
- 2 яйця,
- цукор – 4-5 столових ложок (за смаком),
- ванільний цукор – 1 чайна ложка,
- борошно – 100 г ,
- олія для смаження,
- дрібка солі
Спосіб приготування:
Сир добре розім’яти виделкою, або подрібнити в блендері.
Додати яйця, цукор, ванільний цукор, дрібку солі і добре перемішати.
Всипати просіяне борошно і ще раз добре перемішати масу.
Змоченою у воді ложкою, набрати трохи сирної маси. Злегка обваляти в борошні, струсити надлишки муки і сформувати сирник.
У сковороді розігріти трохи олії, викласти сирники і обсмажувати на слабкому вогні до рум’яної скоринки.
Подавати можна з чим полюбляєте: сметаною, джемом, медом, та ін. В моєму випадку малиновий джем та вишеньки:)
Приємного апетиту! 😉