Сирники

Сирники – улюблена страва нами із дитинства. Ніжні і смачні, та стануть відмінним десертом чи корисним сніданком для Вас!



Інгредієнти:

  • сир  – ​​500 г,
  • 2 яйця,
  • цукор – 4-5 столових ложок (за смаком),
  • ванільний цукор – 1 чайна ложка,
  • борошно – 100 г ,
  • олія для смаження,
  • дрібка солі

Спосіб приготування:

Сир добре розім’яти виделкою, або подрібнити в блендері.
Додати яйця, цукор, ванільний цукор, дрібку солі і добре перемішати.
Всипати просіяне борошно і ще раз добре перемішати масу.
Змоченою у воді ложкою, набрати трохи сирної маси. Злегка обваляти в борошні, струсити надлишки муки і сформувати сирник.

У сковороді розігріти трохи олії, викласти сирники і обсмажувати на слабкому вогні до рум’яної скоринки.

Подавати можна з чим полюбляєте: сметаною, джемом, медом, та ін. В моєму випадку малиновий джем та вишеньки:)

Приємного апетиту! 😉

2014-06-23 22.52.39