Торт “Бите скло” з фруктами. Рецепт приготування

Торт "Бите скло" з фруктами. Рецепт приготування
Торт "Бите скло" з фруктами. Рецепт приготування

Приготуйте торт «Бите скло», він буде чарівно виглядати на вашому столі. Яскравий, кольоровий, дуже красивий і смачний тортик з фруктами і желе прикрасить будь-яке свято!



Інгредієнти:

  • сметана 500 г
  • желе 2 п.
  • крекер вершковий 1 п.
  • банани – 2шт.
  • цукор – 150  г
  • желатин – 25 г

Готуємо:

  1. Готуємо желе, згідно з вказівками на упаковці. Я зазвичай розводжу один пакет желе в 400 мілілітрах кип’яченої води. Готове желе розливаємо по формах і ставимо застигати в холодильник. Можна приготувати желе з домашніх компотів (один стакан компоту на одну неповну столову ложку желатину), замість магазинного.
  2. Збиваємо сметану з цукром. Додаємо розведений желатин.
  3. Подрібнюємо крекер та нарізаємо невеликими шматочками банани. Готове желе дістаємо з холодильника, ріжемо на кубики. Все це додаємо у сметанкову масу. Ретельно перемішуємо. Виливаємо у форму.
  4. Торт практично готовий, залишається поставити на кілька годин у холодильник для застигання.
  5. Застиглий торт витягується наступним чином: ємність опускаємо в посудину з дуже гарячою водою на кілька секунд, але щоб вода не потрапила в торт. Потім, зверху накриваємо плоскою тарілкою та перевертаємо. Насолоджуйтесь! 😉
Торт "Бите скло" з фруктами. Рецепт приготування
Торт “Бите скло” з фруктами. Рецепт приготування