0,5 л молока, 2 яйця, 200 г борошна для найсмачніших домашніх млинців! Бабусин рецепт

Інгредієнти:

  • 0,5 л молока
  • 2 яйця
  • 0,5 ч.л солі
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 200 г борошна
  • 2-3 ст.л. олії

Рецепт приготування:

  1. В миску розбиваємо 2 яйця, додаємо сіль та цукор. Перемішуємо вінчиком до однорідності.
  2. Вливаємо половину молока, перемішуємо. Всипаємо просіяне борошно. Перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок. Вливаємо решту молока, перемішуємо.
  3. Додаємо олію і ванільний цукор, ретельно перемішуємо. Тісто готове!
  4. Даємо тісту постояти 10-15 хвилин і приступаємо до випічки.
  5. Смажимо на розігрітій сухій сковороді до зарум’янення з двох сторін.

Подаємо готові млинці з начинкою на ваш смак!