
Ліниві голубці – ситна і дуже апетитна страва. А головне – готуються дуже швидко і з простих продуктів. Мають вигляд запіканки, а смак – просто незрівнянний.
Продукти:
- 700 г капусти;
- 500 г курячого фаршу;
- 200 г відварений рис;
- 1 цибулина;
- 2 яйця;
- 2 ст. л. сметани;
- сіль, перець – за смаком;
- 2 ст. л. томатної пасти.
Як готувати:
- Капусту відварюємо 5-7 хвилин.
- Відокремлюємо листки, зрізаємо потовщення.
- Січемо капусту, додаємо порізану на кубики цибулю.
- Додаємо фарш, відварений рис, сіль, перець, два яйця.
- Все добре вимішуємо.
- Сковороду змащуємо олією. Викладаємо листки, зверху – начинку.
- Закриваємо сковороду листям капусти, зверху змащуємо сметаною.
- Випікаємо 35-40 хвилин при температурі 180 С.
- Перед подачею на стіл посипаємо дрібно нарізаною зеленню.
- Нарізаємо як шматочки тортика і подаємо зі сметаною.
Просто і смачно! Вдала страва на щодень. Зберігайте і діліться з друзями!