1 головка капусти, 500 г фаршу: смачна і ситна вечеря для всієї родини. Так мало хто готує, а даремно!

1 головка капусти, 500 г фаршу: смачна і ситна вечеря для всієї родини. Так мало хто готує, а даремно!
1 головка капусти, 500 г фаршу: смачна і ситна вечеря для всієї родини. Так мало хто готує, а даремно!

Ліниві голубці – ситна і дуже апетитна страва. А головне – готуються дуже швидко і з простих продуктів.  Мають вигляд запіканки, а смак – просто незрівнянний.

Продукти:

  • 700 г капусти;
  • 500 г курячого фаршу;
  • 200 г відварений рис;
  • 1 цибулина;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. сметани;
  • сіль, перець – за смаком;
  • 2 ст. л. томатної пасти.

Як готувати:

  1. Капусту відварюємо 5-7 хвилин.
  2. Відокремлюємо листки, зрізаємо потовщення.
  3. Січемо капусту, додаємо порізану на кубики цибулю.
  4. Додаємо фарш, відварений рис, сіль, перець, два яйця.
  5. Все добре вимішуємо.
  6. Сковороду змащуємо олією. Викладаємо листки, зверху – начинку.
  7. Закриваємо сковороду листям капусти, зверху змащуємо сметаною.
  8. Випікаємо 35-40 хвилин при температурі 180 С.
  9. Перед подачею на стіл посипаємо дрібно нарізаною зеленню.
  10. Нарізаємо як шматочки тортика і подаємо зі сметаною.

Просто і смачно! Вдала страва на щодень. Зберігайте і діліться з друзями!