
Інгредієнти: ( на 4-5 осіб)
- 1 савойська капуста
- 2 великі картоплі
- 2 склянки води
- 1 цибуля-порей
- 4 яйця
- 1 столова ложка томатної пасти
- олія, сіль, перець
Рецепт приготування:
- Очищену картоплю нарізаємо кубиком.
- Подрібнюємо капусту та цибулю-порей.
- На розігрітій сковорідці обсмажуємо цибулю-порей, додаємо картоплю та капусту. Смажимо 2 хвилини, помішуючи.
- Вливаємо 2 склянки води. Солимо за смаком. Накриваємо кришкою та готуємо 20 хвилин.
- Далі додаємо томатну пасту, перемішуємо та тушкуємо до готовності.
- Викладаємо порційно на тарілку. Окремо в кастрюлі готуємо яйце-пашот та викладаємо його зверху на страву.
- Додаємо сіль та перець за смаком. Смачного!