Інгредієнти:
- манна крупа, цукор – по 1 скл.;
- кефір – 2 скл.;
- олія – 0,5 скл.;
- борошно – 1 скл.;
- розпушувач – 1 ч.л.;
- какао – 2 ст.л.
Процес приготування:
- Манну крупу змішуємо з цукром і кефіром залишаємо на 30 хвилин, щоб крупа набухла.
- Після того, як манна крупа набухла, додаємо пів склянки рафінованої олії.
- Перемішуємо масу ложкою і всипаємо борошно з розпушувачем. Перемішуємо і ділимо на дві частини.
- До однієї частини додаємо 2 ст.л. борошна. До іншої – 2 ст.л. какао порошку.
- Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо обидва тіста по кілька ложок, чергуючи біле і коричневе.
- За допомогою зубочистки робимо малюнок.
- Випікаємо пиріг при 180 градусах близько 35-40 хвилин, готовність перевіряємо шпажкою.
https://youtu.be/Mvb-ZkMnub0