
Інгредієнти:
- борошно – 160 г
- какао – 30 г
- розпушувач – 5 г
- масло вершкове – 100 г
- цукор – 120 г
- яйця – 1 шт.
- молоко – 50 г
Продукти повинні бути кімнатної температури, а вершкове масло дуже м’яким.
Приготування:
- М’яке вершкове масло змішуємо з цукром, збиваємо міксером до повітряної маси.
- Не вимикаючи міксера, додаємо яйце і перемішуємо. Потім вливаємо ще й молоко.
- Борошно змішати з розпушувачем, какао і просіяти в миску з масляною масою. Замішуємо тісто просто лопаткою. Тісто виходить м’яким, як крем. Щоб зручно було формувати печиво, потрібно його перекласти в кондитерський мішок.
- За допомогою форми витискаэмо печиво одразу на деко, застелене пергаментом. Нерівності притискаємо вологими руками. Зверху печиво посипаємо подрібненими горіхами. Смачно вийде і з фундуком, і з волоськими горіхами. Вибирайте ті, які подобаються найбільше.
- Деко з печивом ставимо в розігріту духовку. Випікаємо 10 хвилин при 180 ° C. Смачного!
