
Смачних пісних страв набагато більше, ніж видається на перший погляд.
Пісні страви з риби, грибів, з картоплі, квасолі – смачні святкові рецепти з фото для усієї родини.
Запечена картопля з травами, лимоном і часником
Вам знадобиться:
- Оливкова олія – 1/4 чашки
- Подрібнений часник-3 зубчика
- Подрібнена петрушка- 1 ст.л.
- Лимонний сік-1 ст.л.
- Мед-1 ст.л.
- Сіль – 1/4 ч.л.
- Чорний мелений перець – 1/4 ч.л.
Готуємо:
- Розігрійте духовку до 180 ° C.
- Надріжте картоплю і викладіть на деко.
- Змішайте олію, часник, петрушку, лимонний сік, мед.
- Полийте картоплю сумішшю. Посоліть, поперчіть.
- Запікайте картоплю протягом години.
- Подавайте до столу.

Пісний салат з грибами та квасолею
Пісний салат з грибами і квасолею припаде до смаку усій родині, а легкість у приготуванні приємно здивує.
Інгредієнти для приготування пісного салату з грибами та квасолею:
- Гриби – 250 г
- Квасоля консервована – 1 банка
- Цибуля ріпчаста – 1 штука
- Часник – 1 зубчик
- Шпинат листя – за смаком
- Масло рослинне – 2 столові ложки
- Оцет бальзамічний – 1 столова ложка
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Цибулю, гриби та часник нарізаємо, обсмажуємо. Шпинат промиваємо, заправляємо оцтом, солимо та перчимо. Додаємо цибулю з грибами, квасолю, перемішуємо.
