15 хвилин, і смачна піца на сковороді готова: простіше не буває!

А у вас теж є страва, яку ваша сім’я готова є і на обід, і на десерт? У моєму випадку це піца. Її я навчилася готувати і на тісті, і на лаваші. За смаком не відрізниш, а на стіл подається швидше. Адже краще звичайної піци може бути тільки швидка піца на сковороді.

Кращий сніданок для моїх школярів – швидка піца з ковбасою і сиром. Така тягуча і соковита, ніби створена для примхливих їдців. Поки вони встають, я біжу нарізати батон. Невже ви подумали, що я буду готувати її з тіста?

Продукти:

  • 80 г вареної ковбаси;
  • 4 яйця;
  • 1 помідор;
  • 1 ст. л. олії;
  • 100 г твердого сиру;
  • 50 мл молока;
  • 1 ст. л. кетчупу;
  • 50 мл молока;
  • сіль;
  • чорний перець;
  • зелена цибуля.

Як готувати:

  1. Яйця вбийте в глибоку миску, посоліть і поперчіть. Залийте молоком і збийте все віночком. Наріжте батон скибочками. Вони повинні поміститися на сковороді.
  2. Ковбасу і помідор наріжте тонкими кружальцями. На сковороді розігрійте масло. Потім скибочки батона занурте в яєчну суміш, розмістіть на сковороді.
  3. Частину, що залишилася яєчну масу вилийте зверху. Накрийте ємність кришкою. Готуйте корж до рум’яності на невеликому вогні. Потім його переверніть, змастіть кетчупом.
  4. Поверх коржа викладіть ковбасу з помідорами, посипте все рубаною зеленню, натертим сиром і спеціями. Знову накрийте блюдо кришкою. Готуйте, поки не розплавиться сир.
  5. Загалом, швидка піца готується не довше 15 хвилин. За цей час мої дітки встигають застелити ліжко і одягнутися до сніданку. Інгредієнти для цієї страви в моєму холодильнику є завжди. А якщо хочу здивувати рідних, додаю дещо екстравагантне: прошутто або оливки. Виходить неймовірно смачно!

За матеріалами.