А у вас теж є страва, яку ваша сім’я готова є і на обід, і на десерт? У моєму випадку це піца. Її я навчилася готувати і на тісті, і на лаваші. За смаком не відрізниш, а на стіл подається швидше. Адже краще звичайної піци може бути тільки швидка піца на сковороді.
Кращий сніданок для моїх школярів – швидка піца з ковбасою і сиром. Така тягуча і соковита, ніби створена для примхливих їдців. Поки вони встають, я біжу нарізати батон. Невже ви подумали, що я буду готувати її з тіста?
Продукти:
- 80 г вареної ковбаси;
- 4 яйця;
- 1 помідор;
- 1 ст. л. олії;
- 100 г твердого сиру;
- 50 мл молока;
- 1 ст. л. кетчупу;
- 50 мл молока;
- сіль;
- чорний перець;
- зелена цибуля.
Як готувати:
- Яйця вбийте в глибоку миску, посоліть і поперчіть. Залийте молоком і збийте все віночком. Наріжте батон скибочками. Вони повинні поміститися на сковороді.
- Ковбасу і помідор наріжте тонкими кружальцями. На сковороді розігрійте масло. Потім скибочки батона занурте в яєчну суміш, розмістіть на сковороді.
- Частину, що залишилася яєчну масу вилийте зверху. Накрийте ємність кришкою. Готуйте корж до рум’яності на невеликому вогні. Потім його переверніть, змастіть кетчупом.
- Поверх коржа викладіть ковбасу з помідорами, посипте все рубаною зеленню, натертим сиром і спеціями. Знову накрийте блюдо кришкою. Готуйте, поки не розплавиться сир.
- Загалом, швидка піца готується не довше 15 хвилин. За цей час мої дітки встигають застелити ліжко і одягнутися до сніданку. Інгредієнти для цієї страви в моєму холодильнику є завжди. А якщо хочу здивувати рідних, додаю дещо екстравагантне: прошутто або оливки. Виходить неймовірно смачно!