
Цей рецепт виручить, коли швидко потрібно приготувати щось смачненьке. Виходить ситним і ароматним, а готується дуже швидко і просто.
Продукти:
- 1-2 картоплини;
- 300 г яловичого фаршу;
- 1 цибулина;
- 1 чайна ложка кмину;
- 1 чайна ложка розмарину;
- 300 г борошна;
- 1/2 ч. л. розпушувача;
- 120 мл води;
- олія;
- сіль.
Як готувати:
- Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо на олії до прозорості.
- Картоплю ріжемо невеликими кубиками, додаємо до цибулі.
- Додаємо фарш, солимо, перчимо, додаємо спеції.
- У мисці змішуємо борошно, розпушувач, воду, сіль.
- Замішуємо тісто, ділимо на дві частини.
- Одну частину тонко розтачуємо, викладаємо у змащену форму.
- Викладаємо начинку.
- Зверху накриваємо другою частиною тіста.
- Верх пирога змащуємо яйцем.
- Випікаємо при температурі 200 С 35-при температурі 200 С 35-40 хвилин.
Універсальний рецепт, який виручить у будь-якій ситуації. Зберігайте рецепт та діліться з друзями у соцмережах.