20 хвилин і домашнє ПЕЧИВО ДО ЧАЮ готове! Польське ПЕЧИВО “МАЗУРКА”

20 хвилин і домашнє ПЕЧИВО до ЧАЮ готове! Польське ПЕЧИВО "МАЗУРКА"
20 хвилин і домашнє ПЕЧИВО до ЧАЮ готове! Польське ПЕЧИВО "МАЗУРКА"

Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 склянка горіхів;
  • 1 склянка родзинок;
  • 2 яйця;
  • 1,5 ч.л. розпушувача.

Процес приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром.
  2. Борошно змішуємо з розпушувачем і просіваємо, висипаємо в яєчну масу.
  3. Горіхи і сухофрукти подрібнюємо і змішуємо з тістом.
  4. Форму застеляємо пергаментом, викладаємо тісто.
  5. Розігріваємо духовку до 180 градусів, випікаємо близько 20-25 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!