
Варіанти начинки для фаршированих яєць:
- Дрібно порізану обсмажену цибулю, змішану з жовтком.
- Твердий сир з часником, майонезом і жовтком.
- Жовток з дрібно порізаними маслинами або оливками і майонезом.
- Червона або чорна ікра з маслом (без жовтка).
- Сир на дрібній тертці, волоські горіхи + майонез і часник. Прикрасити половинками волоського горіха.
- Тунець з маслинами.
- Креветки з жовтком. Зверху – по цілій вареній креветці.
- Жовток, майонез, гірчиця, солоні огірки – на тертці або дрібними шматочками.
- Печінка тріски, смажена цибулю + жовток.
- Шинка, зелень, жовток, майонез.
- Печінковий паштет.
- Домашній сир+зелень+майонез.
- Смажені гриби+морква.
- Солоний оселедець, свіже яблуко і маринована цибуля.
- Зелений горошок, жовток і майонез.
- Авокадо з жовтком.
- Гриби+цибуля тушені, жовток, майонез.
- Курка+гриби+майонез.
- Крабові палички на тертці+сирок плавлений+майонез.
- Сирок+жовток+часник+майонез.
- Форшмак класичний.
- Сардина+жовток+цибуля+майонез.
- Вершковий сир+шпинат.
- Рожевий сир (домашній сир+сік буряка+часник, майонез).
- Шинка+кукурудза+жовток+майонез.
