
Кабачок надає котлетам незвичайну соковитість і пишність . Фарш повинен бути не дуже жирним, підійде свинний, яловичий або змішаний. При виборі курячого зменшите час запікання на 10 хвилин.
Інгредієнти:
- фарш – 300 г
- кабачок – 1 шт.
- яйце – 1 шт.
- цибуля – 0,5 шт.
- часник – 1 зуб.
- томатна паста – 1 ст.л.
- сухарі панірувальні – 1 ст.л.
- сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Зніміть шкірку з кабачка, натріть на тертці. Сік, що виділився слід віджати.
- Змішайте фарш, кабачок, пропущений через прес часник, подрібнену цибулю, яйця, томатну пасту і сухарі. Додайте перець, посоліть.
- Застеліть деко промасленим пергаментом. З фаршу сформуйте котлети і викладіть на пергамент.
- Відправте в розігріту до 180 градусів духовку і готуйте 30-40 хвилин.
300 г фаршу, 1 кабачок, 1 яйце — для смачних котлет з кабачка в духовці!