300 г фаршу, 1 кабачок, 1 яйце — для соковитих котлет з кабачка в духовці!

300 г фаршу, 1 кабачок, 1 яйце — для смачних котлет з кабачка в духовці!
300 г фаршу, 1 кабачок, 1 яйце — для смачних котлет з кабачка в духовці!

Кабачок надає котлетам незвичайну соковитість і пишність . Фарш повинен бути не дуже жирним, підійде свинний, яловичий або змішаний. При виборі курячого зменшите час запікання на 10 хвилин.

Інгредієнти:

  • фарш – 300 г
  • кабачок – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 0,5 шт.
  • часник – 1 зуб.
  • томатна паста – 1 ст.л.
  • сухарі панірувальні – 1 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Зніміть шкірку з кабачка, натріть на тертці. Сік, що виділився слід віджати.
  2. Змішайте фарш, кабачок, пропущений через прес часник, подрібнену цибулю, яйця, томатну пасту і сухарі. Додайте перець, посоліть.
  3. Застеліть деко промасленим пергаментом. З фаршу сформуйте котлети і викладіть на пергамент.
  4. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку і готуйте 30-40 хвилин.

    300 г фаршу, 1 кабачок, 1 яйце — для смачних котлет з кабачка в духовці!
    300 г фаршу, 1 кабачок, 1 яйце — для смачних котлет з кабачка в духовці!