33 листки чорної смородини, 33 листки вишні, 33 листки малини, цукор і 0,5 л горілки для найсмачнішої ягідної наливки «100 листків»

33 листки чорної смородини, 33 листки вишні, 33 листя малини, цукор і 0,5 л горілки для найсмачнішої ягідної наливки «100 листків»
33 листки чорної смородини, 33 листки вишні, 33 листя малини, цукор і 0,5 л горілки для найсмачнішої ягідної наливки «100 листків»

Інгредієнти:

  • 33 листки смородини
  • 33 листки вишні
  • 33 листки малини
  • 1 склянка ягід смородини
  • 1 склянка цукру
  • 0,5 л. горілки
  • 1 ч. л. лимонної кислоти
  • 800 мл води

Як приготувати?

  1. Ретельно вимиті ягоди та листя склади у велику каструлю.
  2. Залий 800 мл води, закрий кришкою і постав на невеликий вогонь. Доведи суміш до кипіння і кип’яти приблизно 30 хвилин.
  3. Викладіть суміш на сито, злегка притискаючи ложкою. Суміш листя і ягід викиньте.
  4. Додайте в отриманий розчин цукор та лимонну кислоту. Перемішайте, щоб інгредієнти розчинились.
  5. Остудіть. Додайте горілку.
  6. Процідіть напій через марлю.
  7. Наливка з неймовірним ароматом і терпким смаком готова.

    33 листки чорної смородини, 33 листки вишні, 33 листя малини, цукор і 0,5 л горілки для найсмачнішої ягідної наливки «100 листків»
    33 листки чорної смородини, 33 листки вишні, 33 листя малини, цукор і 0,5 л горілки для найсмачнішої ягідної наливки «100 листків»

 Підпишіться на Коліжанку в Telegram