5 років готую котлети по-особливому: без смаження, без краплі олії і без хліба (виходять дуже соковиті, ділюся)

5 років готую котлети по-особливому: без смаження, без краплі олії і без хліба (виходить дуже соковито, ділюся)
5 років готую котлети по-особливому: без смаження, без краплі олії і без хліба (виходить дуже соковито, ділюся)

Інгредієнти:

  • фарш, 600 г;
  • цибуля, 1 шт.;
  • яйце, 1 шт.;
  • кукурудзяна та манна крупа – по 40 г;
  • сіль, перець і спеції;
  • молоко, 100 мл;
  • сир твердий, 120 г

Процес приготування:

  1. Фарш беріть будь-який, на свій смак.
  2. Заправляємо фарш сіллю, перцем, спеціями, додаємо яйце.
  3. Кукурудзяну крупу беріть таку, яка не вимагає варіння, тоді котлети НЕ будуть твердими.
  4. Всипаємо кукурудзяну крупу в ємність і заливаємо гарячим молоком.
  5. Коли каша охолоне, додаємо в фарш і вимішуємо. Додаємо трохи манки.
  6. Деко застилає пергаментом.
  7. З фаршу формуємо колобки і викладаємо на пергамент. В центрі кожної котлети робимо поглиблення.
  8. Запікаємо близько 15-20 хвилин при 180 градусах, виймаємо і кладемо шматочки сиру.
  9. Допікаємо, поки сир на розплавиться.