500 г фаршу і трохи капусти. Ділюся рецептом соковитих котлет з капустою в духовці!

500 г фаршу і трохи капусти. Ділюся рецептом соковитих котлет з капустою!
500 г фаршу і трохи капусти. Ділюся рецептом соковитих котлет з капустою!

Інгредієнти:

  • фарш (свинина+яловичина) – 500-600 г
  • капуста – 100 г
  • цибуля – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • борошно – 100 г
  • томатна паста – 2 ст.л.
  • твердий сир – 100 г
  • сіль, перець, кріп

Рецепт приготування:

  1. Дрібно наріжте капусту, подрібніть часник і 5 гілочок кропу, натріть цибулю на крупній тертці. З’єднайте все з фаршем, 2 ст. л. муки і яйцем, додайте сіль і перець. Добре перемішайте.
  2. Сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні з усіх боків. Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і обсмажте котлети на помірному вогні.
  3. Перекладіть котлети в жаростійкий посуд. Змішайте томатну пасту з 300 мл води, злегка посоліть і вилийте отриману суміш у форму. Накрийте фольгою і запікайте при 200 градусах протягом 15 хвилин.
  4. Натріть сир на крупній тертці. Посипте ним котлети і поверніть форму в духовку ще на 10-15 хвилин, не накриваючи фольгою.

Капустяні котлети виходять дуже соковитими і ароматними. Як гарнір підійде картопля, будь-яка каша або просто овочевий салат. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!