500 г печінки, картопля і морква — і гора смачних рубаних котлет з печінки у вас на столі!

500 г печінки, картопля і морква — і гора смачних рубаних котлет з печінки у вас на столі!
500 г печінки, картопля і морква — і гора смачних рубаних котлет з печінки у вас на столі!

Інгредієнти:

  • печінка – 500 г
  • картопля – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • яйце – 2 шт.
  • майонез – 2 ст.л.
  • борошно 2-3 ст.л.
  • сіль і перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Печінку промиваємо, ріжемо на дрібні шматочки.
  2. Цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву і картоплю тремо на крупній тертці.
  3. Змішуємо печінку, цибулю, моркву і картоплю, додаємо рубаний часник і яйце, сіль, перець, майонез. Вимішуємо і всипаємо борошно, вимішуємо однорідне тісто.
  4. Накриваємо масу плівкою і залишаємо на 1 годину, щоб маса стала більш м’якою.
  5. Розігріваємо олію, викладаємо по ложці маси і обсмажуємо котлети до готовності з кожного боку.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!