700 г капусти і трохи фаршу — як я готую смачну вечерю в духовці

700 г капусти і трохи фаршу — як я готую смачну вечерю в духовці
700 г капусти і трохи фаршу — як я готую смачну вечерю в духовці

Простий, смачний рецепт з курячого фаршу, капусти і овочів. Вечеря виходить соковитою, ароматною і зі свіжою зеленню.

Інгредієнти:

  • фарш курячий – 500 г;
  • капуста – 700 г;
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 1 шт.;
  • томатна паста – 30 г;
  • вода – 100 мл;
  • сіль, перець і спеції;
  • зелень свіжа;
  • сухарі панірувальні – 30 г;

Процес приготування:

  1. Фарш заправляємо сіллю, перцем, спеціями, панірувальними сухарями, тертою цибулею (1 шт.) і залишаємо на 15 хвилин.
  2. Цибулину ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на олії.
  3. Моркву тремо на великій тертці і додаємо до цибулі, перемішуємо і тушкуємо.
  4. Додаємо томатну пасту, солимо до смаку, перемішуємо.
  5. Капусту дрібно шаткуємо і додаємо в неї овочі з томатом, перемішуємо і ділимо на дві частини.
  6. З фаршу формуємо котлетки і викладаємо їх на одну частину капусти, другою накриваємо.
  7. Накриваємо фольгою і запікаємо страву при 200 градусах протягом 1 години.
  8. При подачі посипаємо рубаною зеленню.