
Приготовлена за цим рецептом гречана каша, виходить розсипчастою, ароматною і дуже смачною.
Інгредієнти:
- гречана крупа, 500 г;
- м’ясо, 300 г;
- цибуля, 1 шт.;
- морква, 2 шт.;
- олія, 100 мл;
- картопля, 1 шт. (за бажанням);
- вода, спеції, сіль і перець, зелень;
- паста томатна, 2 ст.л.
Процес приготування:
- Беремо каструлю з товстими стінками і розігріваємо олію.
- Цибулю ріжемо кубиком, моркву – натираємо на крупній тертці.
- М’ясо промиваємо, просушуємо і ріжемо шматочками. Картопля також ріжемо кубиком.
- Обсмажуємо спочатку цибулю, потім додаємо м’ясо і моркву, перемішуємо і обсмажуємо до випаровування вологи.
- Додаємо картоплю і спеції, перемішуємо і обсмажуємо близько 4 хвилин.
- Вливаємо томатну пасту, перемішуємо, всипаємо гречку, перемішуємо.
- Тепер заливаємо водою, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні до готовності.