А ви готуєте так гречку? Виходить розсипчастою, ароматною і дуже смачною

А ви готуєте так гречку? Виходить розсипчастою, ароматною і дуже смачною
А ви готуєте так гречку? Смачний обід або вечеря за лічені хвилини

Приготовлена за цим рецептом гречана каша, виходить розсипчастою, ароматною і дуже смачною.

Інгредієнти:

  • гречана крупа, 500 г;
  • м’ясо, 300 г;
  • цибуля, 1 шт.;
  • морква, 2 шт.;
  • олія, 100 мл;
  • картопля, 1 шт. (за бажанням);
  • вода, спеції, сіль і перець, зелень;
  • паста томатна, 2 ст.л.

Процес приготування:

  1. Беремо каструлю з товстими стінками і розігріваємо олію.
  2. Цибулю ріжемо кубиком, моркву – натираємо на крупній тертці.
  3. М’ясо промиваємо, просушуємо і ріжемо шматочками. Картопля також ріжемо кубиком.
  4. Обсмажуємо спочатку цибулю, потім додаємо м’ясо і моркву, перемішуємо і обсмажуємо до випаровування вологи.
  5. Додаємо картоплю і спеції, перемішуємо і обсмажуємо близько 4 хвилин.
  6. Вливаємо томатну пасту, перемішуємо, всипаємо гречку, перемішуємо.
  7. Тепер заливаємо водою, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні до готовності.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!