
Апельсиновий лимонад — як отримати з 4 апельсинів 9 літрів лимонаду
Інгредієнти:
- 4 апельсини
- 7-8 л води
- 500-700 г цукру
- лимонна кислота або 1 лимон
Процес приготування:
- Воду закип’ятити і остудити до кімнатної температури.
- Апельсини промити окропом.
- Нарізати апельсини шматочками, як на фото.
- Подрібнити апельсини за допомогою кухонного комбайна, або м’ясорубки, щоб вийшла кашка.
- Апельсинову кашку заливаємо трьома літрами холодної (кип’яченої) води і даємо час настоятися.
- Через 30 хвилин процідити напій через сито або марлю. Додаємо цукор та лимонну кислоту.
- Додаємо воду, яка залишилася. Розливаємо в банки і охолоджуємо.
Апельсиновий лимонад — як отримати з 4 апельсинів 9 літрів лимонаду