Апетитний салат «З днем народження». Готую його і в свята, і в будні

Апетитний салат «З днем народження». Готую його і в свята, і в будні
Апетитний салат «З днем народження». Готую його і в свята, і в будні

Мінімум продуктів, мінімум зусиль, і смачний та ситний салатик готовий. Він підійде і для вечері у будні, і для святкового стола. Швидко, просто, смачно!

Продукти:

  • 300 г курячого філе;
  • 1 цибулина;
  • 1 помідор;
  • 3 яйця;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. оцту;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • сіль, перець;
  • за бажанням можна додати яблука, сухарики.

Як готувати:

  1. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями і маринуємо її в оцті, цукрі, добре все змішавши.
  2. Залишаємо цибулю маринуватися на пару годин, періодично перемішуючи.
  3. За цей час відварюємо куряче філе в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо дрібними шматочками. За бажанням, м’ясо можна запекти в духовці зі спеціями і гірчицею або просто купити копчене м’ясо.
  4. Варені яйця ріжемо кубиками.
  5. Томати розрізаємо на 2 частини, чайною ложечкою прибираємо насіння з соковитою м’якоттю і ріжемо шматочками.
  6. Відціджуємо цибулю.
  7. Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом і подаємо до столу.
  8. За бажанням ви можете додати рубану зелень, а майонез замінити натуральним йогуртом.

Зберігайте перевірений рецепт, адже він виручить вас не раз!

За матеріалами.