Баклажани готую тільки так! Кращі рецепти з баклажанів

Баклажани готую тільки так! Кращі рецепти з баклажанів
Баклажани готую тільки так! Кращі рецепти з баклажанів

Дуже смачний рецепт обіду або вечері, який варто спробувати.

ІНГРЕДІЄНТИ: 

  • баклажани – 800 г
  • олія – 60 мл
  • сіль, перець, сушений часник
  • картопля – 5 шт.
  • помідори – 3 шт.

Для фаршу:

  • фарш (яловичий або свинячий) – 400 г
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • панірувальні сухарі – 5 ст.л.
  • яйце – 1 шт.
  • сіль – 1 ч. л.
  • червоний перець чилі – 1/2 ч. л.
  • м’ята – 1/2 ч. л.
  • чорний перець – 1/2 ч.л.

Для соусу:

  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 1 склянка гарячої води
  1. Випічка: в духовці 200 ° C, 30 хвилин.
  2. Випічка: в духовці при 200 ° C, 40 хвилин.
  3. Випічка: в духовці 200 ° C, 10 хвилин.

Спосіб приготування:

  1. Баклажани нарізаємо тонкими смужками.
  2. До 60 мл соняшникової олії додайте сіль, перець, сушений часник.
  3. Цим соусом змастіть кожен шматочок баклажанів і викладіть на деко.
  4. Запікаємо баклажани 30 хвилин при температурі 200 ° C
  5. Тим часом заправимо фарш.
  6. Одну цибулину натираємо на тертці. І подрібнюємо три зубчики часнику.
  7. Додаємо фарш, а також 5 ст.л. панірувальних сухарів і 1 яйце.
  8. Потім додаємо решту спецій. Робимо фрикадельки з фаршу.
  9. Дістаємо баклажани з духовки. Загортаємо кожну фрикадельку в баклажан.
  10. Нарізаємо кубиками картоплю. Картоплю солимо, перчимо до смаку і поливаємо олією. А також нарізаємо помідори.
  11. Деко змащуємо олією і викладаємо все, як на відео.
  12. Випікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 200 ° C.
  13. Томатну пасту залийте гарячою водою. Цим соусом полийте майже готову страву, і поставте в духовку ще на 10 хвилин при температурі 200 ° C.

Смачного !

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!