“Баклажани по-корейськи” на зиму — закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації

"Баклажани по-корейськи" на зиму — закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації
"Баклажани по-корейськи" на зиму — закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації

Баклажани з морквою по-корейськи

Для всіх шанувальників корейської кухні пропонуємо один з кращих рецептів з покроковими фото баклажанів на зиму з корейською морквою. Закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації.

Інгредієнти:

  • 2 кг баклажанів;
  • 500 г моркви;
  • 80 г солі;
  • 80 г часнику;
  • 200 мл оцту (9 %);
  • 200 мл рослинної олії;
  • 2-3 лаврових листа;
  • 5-7 горошин чорного перцю;
  • 5-7 горошин запашного перцю;
  • 30 г приправи для корейської моркви;
  • 2,5 л води.

Рецепт приготування:

  1. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками, моркву натираємо на тертці для корейських салатів, відразу відправляємо в каструлю і заливаємо водою.
  2. Додаємо сіль і ставимо на вогонь. Як тільки вміст каструлі закипить, кладемо лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Вливаємо оцет і варимо під кришкою 5 хвилин.
  3. Після баклажани з морквою відкидаємо на друшляк, щоб з них стекла вся рідина.

    "Баклажани по-корейськи" на зиму — закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації
    “Баклажани по-корейськи” на зиму — закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації
  4. У будь-який зручний посуд наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо синенькі і моркву. Слідом відправляємо і подрібнений в блендері часник, насипати приправи для корейської моркви. При постійному помішуванні прогріваємо овочі 5 хвилин.
  5. Після розкладаємо салат по простерилізованим гарячим банкам і закатуємо кришками.
"Баклажани по-корейськи" на зиму — закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації
“Баклажани по-корейськи” на зиму — закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації

За матеріалами