
Інгредієнти:
- борошно, 250 г;
- цукор, 250 г;
- яйця, 4 шт.;
- банани, 3 шт.;
- розпушувач, 1 ч.л.
Процес приготування:
- Збиваємо яйця в пухку масу, потім всипаємо цукор і збиваємо до тих пір, поки вся маса не збільшиться в 3 рази.
- Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, всипаємо в масу і вимішуємо лопаткою тісто.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- Форму застилає пергаментом і виливаємо половину тіста, зверху кладемо кружальця бананів і заливаємо їх залишком тіста. Зверху теж можна покласти банани.
- Випікаємо пиріг близько 30 – 35 хвилин, дверцята не відкривати.
Щоб яйця краще збивалися і маса була дуже пишною і стійкою, беріть охолоджені яйця. Також рекомендують просівати борошно двічі – так воно ефективніше просочується киснем і бісквіт точно буде пишним і м’яким.
