Беремо 1 апельсин, 2 яйця і готуємо яскравий і ароматний торт! Мінімум інгредієнтів і максимум смаку

Беремо 1 апельсин, 2 яйця і готуємо яскравий і ароматний торт! Мінімум інгредієнтів і максимум смаку
Беремо 1 апельсин, 2 яйця і готуємо яскравий і ароматний торт! Мінімум інгредієнтів і максимум смаку

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 150 г + 1 ст.л.;
  • сіль – щіпка;
  • олія – 60 мл;
  • апельсин – 1 шт.;
  • борошно – 200 г;
  • розпушувач – 12 г;
  • масло вершкове – 10 г;

Приготування:

  1. Апельсин миємо і обсушуємо.
  2. Розрізаємо апельсин на дві частини.
  3. Видавлюємо з однієї частини сік і натираємо цедру, другу половинку нарізаємо тонкими кружечками.
  4. Змішуємо вінчиком яйця з дрібкою солі, потім додаємо цукор і перемішуємо до розчинення цукру.
  5. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо густе тісто.
  6. Викладаємо у форму, змащену маслом і присипану цукром, на дно кружечки апельсина, потім заливаємо тістом.
  7. Випікаємо при 180 С протягом 40 хвилин.
  8. Готовий пиріг перевертаємо з форми на решітку і даємо охолонути.
  9. За бажанням, готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

    Беремо 1 апельсин, 2 яйця і готуємо яскравий і ароматний торт! Мінімум інгредієнтів і максимум смаку
    Беремо 1 апельсин, 2 яйця і готуємо яскравий і ароматний торт! Мінімум інгредієнтів і максимум смаку
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!