
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 150 г + 1 ст.л.;
- сіль – щіпка;
- олія – 60 мл;
- апельсин – 1 шт.;
- борошно – 200 г;
- розпушувач – 12 г;
- масло вершкове – 10 г;
Приготування:
- Апельсин миємо і обсушуємо.
- Розрізаємо апельсин на дві частини.
- Видавлюємо з однієї частини сік і натираємо цедру, другу половинку нарізаємо тонкими кружечками.
- Змішуємо вінчиком яйця з дрібкою солі, потім додаємо цукор і перемішуємо до розчинення цукру.
- Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо густе тісто.
- Викладаємо у форму, змащену маслом і присипану цукром, на дно кружечки апельсина, потім заливаємо тістом.
- Випікаємо при 180 С протягом 40 хвилин.
- Готовий пиріг перевертаємо з форми на решітку і даємо охолонути.
- За бажанням, готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою. Смачного!
Беремо 1 апельсин, 2 яйця і готуємо яскравий і ароматний торт! Мінімум інгредієнтів і максимум смаку