Беремо 150 г фаршу і годуємо всю сім’ю: зробили запас котлет на кілька днів

Беремо 150 г фаршу і годуємо всю сім'ю: зробили запас котлет на кілька днів
Беремо 150 г фаршу і годуємо всю сім'ю: зробили запас котлет на кілька днів

Інгредієнти:

  • фарш, 150 г;
  • яйце, 1 шт.;
  • крупа гречана, 200 г;
  • сіль і паприка – по 1 ч.л;
  • окріп, 550 мл;
  • перець і спеції;
  • борошно, 2 ст.л.;
  • картопля, 500 г;
  • томатний соус, 3 ст.л.;
  • часник, 1 зуб.

Процес приготування:

  1. Спочатку блендером потрібно подрібнити гречану крупу до стану борошна. Її ми пересипаємо в глибоку миску і заливаємо 350 мл окропу, залишаємо на п’ять хвилин під кришкою. Тепер до крупи додаємо фарш, одне яйце, борошно, паприку, часник, сіль і перець.
  2. Формуємо котлети, обвалюємо у борошні і обсмажуємо на олії з двох сторін.
  3. Це ще не все. Нам потрібно нарізати картоплю пластинками і викласти в один шар на розігріту сковороду. Зверху додаємо томатну пасту, на неї укладаємо котлети і вливаємо 200 мілілітрів окропу. Тушкуємо 20 хвилин на повільному вогні під кришкою.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!