
Хрустке тісто з ніжним кремом – просто смакота.
Інгредієнти:
- листкове бездріжджове тісто – 450 г
- вершки 33% – 400 мл
- згущене молоко – 200 г
Рецепт приготування:
- Тісто не потрібно розкачувати, а лише розморозити і нарізати на довгі смужки шириною 1-1,5 см.
- Випікати при температурі 220 градусів 12-15 хвилин до рум’яності.
- Для крему збити вершки і тонкою цівкою ввести згущене молоко.
- Прямокутну або квадратну форму застелити харчовою плівкою. Дно змастити кремом.
- Викласти один шар остиглих паличок, зверху змастити кремом, наступний шар паличок, далі крем і т.д.
- Залишити 3 ст.л. ложки крему і 2-3 палички для декору. Торт поставити в холодильник для застигання.
- Торт дістати з форми, перекласти на блюдо для подачі. Кремом змастити торт і посипати зверху крихтою з паличок.
Щоб акуратно нарізати торт на порційні шматки, охолодіть його і нарізайте зубчастим ножем для хліба.