Беру 3 інгредієнти і готую торт за 30 хвилин, краще “Наполеона”! Просто, швидко і смачно

Беру 3 інгредієнти і готую торт за 30 хвилин, краще Наполеона! Просто, швидко і смачно
Беру 3 інгредієнти і готую торт за 30 хвилин, краще Наполеона! Просто, швидко і смачно

Хрустке тісто з ніжним кремом – просто смакота.

Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто – 450 г
  • вершки 33% – 400 мл
  • згущене молоко – 200 г

Рецепт приготування:

  1. Тісто не потрібно розкачувати, а лише розморозити і нарізати на довгі смужки шириною 1-1,5 см.
  2. Випікати при температурі 220 градусів 12-15 хвилин до рум’яності.
  3. Для крему збити вершки і тонкою цівкою ввести згущене молоко.
  4. Прямокутну або квадратну форму застелити харчовою плівкою. Дно змастити кремом.
  5. Викласти один шар остиглих паличок, зверху змастити кремом, наступний шар паличок, далі крем і т.д.
  6. Залишити 3 ст.л. ложки крему і 2-3 палички для декору. Торт поставити в холодильник для застигання.
  7. Торт дістати з форми, перекласти на блюдо для подачі. Кремом змастити торт і посипати зверху крихтою з паличок.

Щоб акуратно нарізати торт на порційні шматки, охолодіть його і нарізайте зубчастим ножем для хліба.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!