
Інгредієнти:
- картопля, 3 – 4 шт.;
- печериці, 100 г;
- сир, 100 г;
- яйця, 2 шт.;
- сіль, перець, олія. зелень
Процес приготування:
- Тремо на крупній тертці картоплю, віджимаємо від рідини.
- Сир також тремо на тертці і змішуємо з картопляною масою.
- Печериці ріжемо шматочками, додаємо до решти інгредієнтів. Додаємо яйця, вимішуємо до однорідності.
- Солимо і перчимо за смаком, всипаємо рубану зелень і перемішуємо.
- Розігріваємо олію і викладаємо трохи маси, розрівнюємо.
- Обсмажуємо з двох сторін до готовності.
- Подаємо зі сметаною, можна приготувати сметанний соус з часником і рубаним кропом.
