Беру банку консерви і готую смакоту для всієї сім’ї або на святковий стіл

Беру банку консерви і готую смакоту для всієї сім'ї або на святковий стіл
Беру банку консерви і готую смакоту для всієї сім'ї або на святковий стіл

Інгредієнти:

  • тунець консервований, 1 банка;
  • яйця, 4 шт.;
  • сир, 30 г;
  • зелень, часник сухий, сіль, перець, спеції;
  • манна крупа, 3 ст.л.

Процес приготування:

  1. Рибу подрібнюємо виделкою.
  2. Яйця збиваємо виделкою, солимо і перчимо, додаємо спеції на (свій) смак і сухий часник.
  3. Пучок будь-якої зелені подрібнюємо і змішуємо з яйцями.
  4. Додаємо рибу в масу і вимішуємо. Всипаємо тертий сир і перемішуємо.
  5. Всипаємо манну крупу, перемішуємо. Залишаємо на 10 – 15 хвилин, щоб манна крупа набухла.
  6. Форму застеляємо пергаментом і викладаємо масу.
  7. Запікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин, але дивіться по своїй духовці, печіть до рум’яності.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!