
Дуже ситно і смачно, хоч і не дуже корисно. Готується за 15 хвилин.
Інгредієнти:
- Лаваш
- Сосиски
- Сир твердий
- Бекон
Рецепт приготування:
- На лаваш викладаю сир (підійде будь-який твердий сир). Заздалегідь я нарізала його на тонкі пластини. Так зручніше. Але можна і просто натерти. На сир – сосиски.
- Загортаю рулетом. Потім викладаю бекон. Ось так:
- І знову загортаю. У мене бекон підкопчений. Але можна взяти і свіжий. Ось такий рулет виходить:
- Викладаю його в форму для випічки. І ставлю в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
- Потім дістаю рулет з форми і нарізаю. Краще подавати відразу.
- Але і в холодному вигляді це теж смачно. Звичайно, кожен день ми таке не готуємо. Але, 1 раз можна 🙂