Беру фарш, картоплю і цибулю і готую смачну вечерю! Страва на всі випадки життя

Беру фарш, картоплю і цибулю і готую смачну вечерю! Страва на всі випадки життя
Беру фарш, картоплю і цибулю і готую смачну вечерю! Страва на всі випадки життя

Коли прості котлети набридли, беру фарш, картоплю, цибулину і готую смачні тефтелі з підливою. Їх можна подавати і до гарніру, і як окрему страву. Виходить смачно і ситно. А готується страва швидко і без зайвих зусиль.

Продукти:

  • 350 г фаршу;
  • 350 г картоплі;
  • 1 цибулина;
  • сіль;
  • перець;
  • сушені трави;
  • 100 г сметани;
  •  1 ст. л. томатної  пасти;
  • 75 мл води;
  • олія.

Як готувати:

  1. Тремо картоплю, цибулю.
  2. Додаємо фарш, сіль, перець, спеції.
  3. Все добре вимішуємо, формуємо котлети.
  4. Обсмажуємо з двох сторін на олії до золотистої скоринки.
  5. Змішуємо сметану, томатну пасту, спеції.
  6. У форму викладаємо тефтелі.
  7. Заливаємо сметаною з томатною пастою.
  8. Тушкуємо 15 хвилин під закритою кришкою.
  9. Перед подачею посипаємо зеленню.