
Коли прості котлети набридли, беру фарш, картоплю, цибулину і готую смачні тефтелі з підливою. Їх можна подавати і до гарніру, і як окрему страву. Виходить смачно і ситно. А готується страва швидко і без зайвих зусиль.
Продукти:
- 350 г фаршу;
- 350 г картоплі;
- 1 цибулина;
- сіль;
- перець;
- сушені трави;
- 100 г сметани;
- 1 ст. л. томатної пасти;
- 75 мл води;
- олія.
Як готувати:
- Тремо картоплю, цибулю.
- Додаємо фарш, сіль, перець, спеції.
- Все добре вимішуємо, формуємо котлети.
- Обсмажуємо з двох сторін на олії до золотистої скоринки.
- Змішуємо сметану, томатну пасту, спеції.
- У форму викладаємо тефтелі.
- Заливаємо сметаною з томатною пастою.
- Тушкуємо 15 хвилин під закритою кришкою.
- Перед подачею посипаємо зеленню.