Беру кабачок, капусту та моркву. Готую «вершкові» овочі — їдять навіть ті, хто їх не любить

Беру кабачок, капусту та моркву. Готую «вершкові» овочі — їдять навіть ті, хто їх не любить
Беру кабачок, капусту та моркву. Готую «вершкові» овочі — їдять навіть ті, хто їх не любить

Для приготування потрібно:

  • Капуста – 200 г
  • Морква – 1 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Сир – 200 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Манна крупа – 5 ст. л.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Вершкове масло – 2 ст.л.
  • Сіль на (свій) смак

Процес приготування:

  1. Тонкою соломкою нарізаю капусту.
  2. На великій тертці натираю моркву і кабачок.
  3. Кабачок трохи солю і даю трохи постояти, щоб вийшла зайва рідина.
  4. Овочі змішую в одній мисці. До них додаю яйця, манну крупу, сир і розпушувач.
  5. Солю до смаку і перемішую.
  6. Форму для запікання змащую вершковим маслом.
  7. Викладаю сирно-овочеве тісто.
  8. Випікаю 40 хвилин при температурі 180 градусів.
  9. Готову страву змащую зверху вершковим маслом і посипаю зеленню.
Беру кабачок, капусту та моркву. Готую «вершкові» овочі — їдять навіть ті, хто їх не любить
Беру кабачок, капусту та моркву. Готую «вершкові» овочі — їдять навіть ті, хто їх не любить
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!