Доступні продукти, мінімум зусиль і смачна вечеря на столі!
Інгредієнти:
- капуста – 300 г;
- яйця – 2 шт.;
- борошно – 3 ст. ложки;
- кунжут – 1 ст. л.;
- сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
Для цієї страви найкраще брати молоду капусту. Якщо не сезон, то попередньо відваріть капусту кілька хвилин.
- Дрібно наріжте капусту. Додайте сіль і 2 яйця. Перемішайте. Щоб було зручніше перемішувати, скористайтеся двома вилками одразу.
- Тепер черга перцю і борошна. Додайте ці продукти до капусти і перемішайте.
- Розігрійте сковороду і налийте туди олію. Викладіть капусту, посипте кунжутом, розрівняйте масу лопаткою і накрийте кришкою.
- Смажте на середньому вогні до золотистої скоринки десять хвилин.
- Переверніть на іншу сторону і смажте ще 10-15 хвилин.
- Викладіть млинець на тарілку і наріжте на порції. Подавати млинець зі сметаною або улюбленим соусом.