Беру капусту і 2 яйця і готую смачну вечерю з простих продуктів

Доступні продукти, мінімум зусиль і смачна вечеря на столі!

Інгредієнти:

  • капуста – 300 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 3 ст. ложки;
  • кунжут – 1 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

Для цієї страви найкраще брати молоду капусту. Якщо не сезон, то попередньо відваріть капусту кілька хвилин.

  1. Дрібно наріжте капусту. Додайте сіль і 2 яйця. Перемішайте. Щоб було зручніше перемішувати, скористайтеся двома вилками одразу.
  2. Тепер черга перцю і борошна. Додайте ці продукти до капусти і перемішайте.
  3. Розігрійте сковороду і налийте туди олію. Викладіть капусту, посипте кунжутом, розрівняйте масу лопаткою і накрийте кришкою.

     

  4. Смажте на середньому вогні до золотистої скоринки десять хвилин.
  5. Переверніть на іншу сторону і смажте ще 10-15 хвилин.
  6. Викладіть млинець на тарілку і наріжте на порції. Подавати млинець зі сметаною або улюбленим соусом.