
Блюдо просте, повсякденне, але зі смаком. Пиріг-омлет можна готувати хоч кожен день на сніданок. Підійде також тим, хто хоче скинути зайві кілограми.
Інгредієнти:
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Білокачанна капуста – 400-500 г
- Яйця – 4 шт.
- Олія та сіль
Рецепт приготування:
- Капусту тонко нарізаємо ножем або за допомогою спеціальної терки.
- Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
- Всі інгредієнти з’єднуємо у великій мисці, щоб було зручно перемішувати.
- Яйця в окремій мисці злегка збиваємо, виливаємо до овочів. Солимо до смаку, можна додати улюблені спеції. За допомогою двох вилок ретельно перемішуємо.
- Сковороду з олією розігріваємо. Викладаємо половину овочевої маси. Розрівнюємо лопаткою, щоб вийшов великий коржик.
- Смажимо по 4 хвилини з кожного боку. Перевернути можна за допомогою тарілки. Потім приготувати другий пиріг-омлет.