Беру капусту, моркву, яйця і готую апетитний пиріг-омлет на швидку руку. Готую так всю зиму!

Беру капусту, моркву, цибулю, яйця і готую апетитний пиріг-омлет на швидку руку. Готую так всю зиму!
Беру капусту, моркву, цибулю, яйця і готую апетитний пиріг-омлет на швидку руку. Готую так всю зиму!

Блюдо просте, повсякденне, але зі смаком. Пиріг-омлет можна готувати хоч кожен день на сніданок. Підійде також тим, хто хоче скинути зайві кілограми.

Інгредієнти:

  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Білокачанна капуста – 400-500 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Олія та сіль

Рецепт приготування:

  1. Капусту тонко нарізаємо ножем або за допомогою спеціальної терки.
  2. Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
  3. Всі інгредієнти з’єднуємо у великій мисці, щоб було зручно перемішувати.
  4. Яйця в окремій мисці злегка збиваємо, виливаємо до овочів. Солимо до смаку, можна додати улюблені спеції. За допомогою двох вилок ретельно перемішуємо.
  5. Сковороду з олією розігріваємо. Викладаємо половину овочевої маси. Розрівнюємо лопаткою, щоб вийшов великий коржик.
  6. Смажимо по 4 хвилини з кожного боку. Перевернути можна за допомогою тарілки. Потім приготувати другий пиріг-омлет.