Беру картоплю і готую цю смакоту в духовці, або на сковороді. Діти просять добавки!

Інгредієнти:

  • Картопля – 750 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 110 г
  • сіль, перець, чебрець, петрушка – за смаком
  • 100 грам сиру чеддер
  • олія – 30 мл
  • червоний солодкий перець – 2 г
  • 1 л води

Рецепт приготування:

  1. Картоплю чистимо, ріжемо на шматочки та відварюємо до готовності.
  2. Картоплю перетворюємо в п’юре, додаємо спеції, зелень, тертий сир. Перемішуємо.
  3. Додаємо крохмаль та замішуємо тісто.
  4. Формуємо з тіста ось такі “ковбаски”:
  5. Викладаємо у форму, застелену пергаментом та змащуємо картопляне тісто олією+червоний солодкий перець.
  6. Відправляємо в розігріту до 180º духовку на 30-35 хвилин.
  7. За бажанням, ви можете посмажити такі “пальчики” на сковороді у великій кількості олії.
  8. Але, в духовці вони виходять і корисніші, і смачніші ! 😉

Смачного!

Беру картоплю і готую цю смакоту. Діти просять добавки!
Беру картоплю і готую цю смакоту. Діти просять добавки!