Беру курку та буряк і готую домашню варену ковбасу в пляшці. Більше не купую в магазині!

Беру курку та буряк і готую домашню варену ковбасу. Все дуже просто, більше не купую в магазині!
Беру курку та буряк і готую домашню варену ковбасу. Все дуже просто, більше не купую в магазині!

Інгредієнти:

  • Курка – 1 шт.
  • Часник – 2-4 зуб.
  • Бульйон – 300 мл
  • Желатин -10 г
  • Чорний перець – за смаком
  • Солодка паприка – за смаком
  • Сік буряка -1 ст.л.

Для бульйону:

  • Цибулина – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець чорний горошок – 6-8 шт.
  • Сіль – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Відварити курку до готовності.
  2. Желатин розвести в бульйоні, в якому варилася курка. (300 мл більйону)
  3. Сирий буряк натерти на тертці і вичавити 1 ст.л. соку.
  4. Відділити м’ясо (у мене 800 г) від кісток, заправити сіллю, перцем, паприкою, часником.
  5. Змішати м’ясо, бульйон з желатином (300 мл), сік буряка (1 ст.л.), перебити блендером до однорідності.
  6. Беремо пластикову пляшку, відрізаємо верх, перекладаємо м’ясну масу і ставимо в холодильник на ніч.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!