Інгредієнти:
- Листя пекінської капусти – 6-9 шт.
- Олія для смаження
Для кляру:
- Борошно – 1 склянка,
- Бульйон – 1 склянка (250 мл),
- Яйце – 2 шт.,
- Сіль – за смаком.
Для соусу:
- Соєвий соус – 4 ст. ложки,
- Винний оцет – 1 ст. ложка,
- Перцевий соус або перець чилі – за смаком
Рецепт приготування:
- Капусту розбираємо на листочки, промиваємо і обсушуємо.
- Соус: в миску наливаємо соєвий соус, винний оцет і гострий перець. Все перемішуємо.
- Кляр: в миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і перемішуємо вінчиком. Додаємо просіяне борошно, вливаємо бульйон (0,5 ст.) і замішуємо тісто. Додаємо бульйон, що залишився і ще раз перемішуємо.
- Капустяне листя розрізаємо на 2-4 частини. На сковороді розігріваємо олію.
- Капустяне листя занурюємо в кляр і обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки.
- Готову капусту викладаємо на паперові рушники. Подаємо з соусом.
Смачного!