Беру листя пекінської капусти і готую в клярі. Такої смакоти ви ще не пробували!

Беру листя пекінської капусти і готую в клярі по-корейськи. Такої смакоти ви ще не пробували!
Беру листя пекінської капусти і готую в клярі по-корейськи. Такої смакоти ви ще не пробували!

Інгредієнти:

  • Листя пекінської капусти – 6-9 шт.
  • Олія для смаження

Для кляру:

  • Борошно – 1 склянка,
  • Бульйон – 1 склянка (250 мл),
  • Яйце – 2 шт.,
  • Сіль – за смаком.

Для соусу:

  • Соєвий соус – 4 ст. ложки,
  • Винний оцет – 1 ст. ложка,
  • Перцевий соус або перець чилі – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Капусту розбираємо на листочки, промиваємо і обсушуємо.
  2. Соус: в миску наливаємо соєвий соус, винний оцет і гострий перець. Все перемішуємо.
  3. Кляр: в миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і перемішуємо вінчиком. Додаємо просіяне борошно, вливаємо бульйон (0,5 ст.) і замішуємо тісто. Додаємо бульйон, що залишився і ще раз перемішуємо.
  4. Капустяне листя розрізаємо на 2-4 частини. На сковороді розігріваємо олію.
  5. Капустяне листя занурюємо в кляр і обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки.
  6. Готову капусту викладаємо на паперові рушники. Подаємо з соусом.

Смачного!