Беру найдешевшу рибу і запікаю в лаваші з соусом — виходить смачніше, ніж в ресторані

За цим рецептом будь-яка, навіть найдешевша рибка вийде соковитою, особливо смачною і ароматною.

Інгредієнти:

  • будь-яка риба — наприклад, минтай;
  • тонкий лаваш;
  • помідор;
  • 1 цибуля;
  • 2 яйця;
  • 350 г сметана;
  • 1 ч. л. звичайної гірчиці + 1 ч. л. гірчиці в зернах;
  • пучок петрушки (або іншої зелені за смаком);
  • дрібка солі;
  • 70-80 гр. сиру.

Приготування:

  1. Рибу можна брати будь-яку на ваш смак: минтай, хек, судак і т. д. очистить її від кісток і поріжте на шматочки.
  2. Зробіть соус з 2 яєць, 250 г сметани, пучка петрушки, гірчиці двох видів, солі, дрібно порізаної цибулі.
  3. На шматочок лаваша викладіть дві скибочки помідора. Рибу занурте в соус, покладіть на помідори. Зверху додайте ще чайну ложечку соусу.
  4. Загорніть конвертиком. Виконайте цю процедуру з усією рибою.
  5. З натертого твердого сиру і 100 г сметани зробіть смачну заливку. Перекладіть всі конвертики з рибою в деко. Зверху покрийте заливкою зі сметани і сиру. Відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, на 20-25 хвилин.

Смачного!